VERBOUWING: AANGEPAST PROGRAMMA DINSDAG 30 APRIL T/M ZATERDAG 4 MEI

Beste Adults/Next/Gold-leden,

 

Wij hebben er lang naar uitgekeken! Een goede opfrisbeurt van wat wij onze ‘front’ noemen: de balie, het zitgedeelte, de entree. Na ruim 10 jaar met de huidige balie, zijn we echt toe aan nieuw gezicht. Zeker met de verbouwing aan ‘de achterkant’ voor Stability (heb jij al op instagram gezien hoe mooi het wordt?), is het tijd dat ook de front een frisse look krijgt.

 

In de week van dinsdag 30 april t/m zaterdag 4 mei wordt er hard gewerkt, aan allerlei sloopwerk en daarna natuurlijk de nieuwe inrichting. Het slopen van de huidige vloer en het leggen van de nieuwe vloer stelt ons echter ook voor beperkingen: we moeten even dicht.

Het slopen van de vloer gebeurt met chemische middelen die bij personen die daar gevoelig voor zijn (en dat hoogstwaarschijnlijk niet vooraf weten) tot gezondheidsklachten kunnen leiden. Wij willen geen risico lopen voor onze dansers en medewerkers en kiezen er daarom voor die week geen les te geven op Touchée.

 

We werken aan een vervangend programma op een andere locatie, zodat jullie lekker kunnen door dansen & sporten die week, hetzij net even anders. Hierover berichten we jullie in de loop van volgende week.

 

Dus: dinsdag 30 april t/m zaterdag 4 mei GEEN LES op Touchée, maar WEL een vervangend programma.

 

Stay posted!