Zomervakantie
Jul
22
to Sep 1

Zomervakantie

De zomervakantie start dit jaar vanaf 22 juli 2019. Tijdens de zomervakanties komen de lessen voor de Young afdeling (2-15 jr) te vervallen. De lessen binnen de afdelingen NeXt, Adults en Gold worden gegeven volgens het aangepaste zomerrooster!

View Event →
Meivakantie
Apr
29
to May 12

Meivakantie

De meivakantie is van 29 april t/m 12 mei. Tijdens de reguliere schoolvakanties komen de lessen voor de Young afdeling (2-15 jr) te vervallen. De lessen binnen de afdelingen NeXt, Adults en Gold gaan wel gewoon door!

View Event →
Voorjaarsvakantie
Feb
25
to Mar 3

Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie loopt van 25 februari t/m 3 maart 2019. Tijdens de reguliere schoolvakanties komen de lessen voor de Young afdeling (2-15 jr) te vervallen. De lessen binnen de afdelingen NeXt, Adults en Gold gaan wel gewoon door!

View Event →
Kerstvakantie
Dec
24
to Jan 6

Kerstvakantie

De kerstvakantie is van 24 december t/m 6 januari. Tijdens de reguliere schoolvakanties komen de lessen voor de Young afdeling (2-15jr) en de College te vervallen. De lessen binnen de afdelingen NeXt, Adults en Gold gaan wel gewoon door (behalve op een aantal nationale feestdagen waarop Touchée gesloten is).

View Event →
Herfstvakantie
Oct
22
to Oct 28

Herfstvakantie

De herfstvakantie is van 22 t/m 28 oktober. Tijdens de reguliere schoolvakanties komen de lessen voor de Young afdeling (2-15 jr) te vervallen. De lessen binnen de afdelingen NeXt, Adults en Gold gaan wel gewoon door!

View Event →