World of AFRO

De hedendaagse Afro Dance Community heeft als doel positieve energie te delen en zo mensen van over de hele wereld samen te brengen. Het delen en verspreiden van vreugde, wordt ingezet als middel om bij te dragen aan veranderingen in de wereld en het doen ontwaken van het bewustzijn. Afro dance gaat verder dan dans alleen, het is een lifestyle, een cultuur. De invloeden binnen Afro zijn veelzijdig, daarom kent het zoveel stijlen. Voorbeelden zijn Azonto, Afro House, Kuduro, Coupe Decale, Ndombolo en Afro Contemporary. De stijlen hebben allen een betekenis en culturele achtergrond. Elk met een eigen gevoel en waarde.

Afro College
De Afro College daagt de dansers uit voorbij hun schaamte te gaan en volledig jezelf te zijn. Om je gevoelens te uiten en je plek te bestendigen in de wereld. Het draait het niet alleen om movements en het verspreiden van kennis, veel meer nog richten we op het bereiken van je eigen hoogste energieniveau. Dat moment waarop je voelt dat je gedragen wordt door de muziek, dat je weet wat je doet en dat je in staat bent met je hele aanwezigheid je eigen (culturele) boodschap over te brengen. Maar bovenal...dat je plezier hebt in wat je doet, de ‘joy’ in dans, is de ultieme missie. De Afro College heeft onder de bezieling van initiatiefnemer en hoofdchoreograaf Precious Alvares de afgelopen jaren onder de naam ‘World Of Afro’ al een succesvolle fundering gelegd voor de community in deze stijl.

Foundation en knowledge staan centraal binnen WOA
Afro is geen stijl. Het is een Lifestyle, een culture, een Platform waar je zo allround mogelijk kunt trainen. WOA is home, een journey, als groep.

College WOA gaat voorbij de pasjes. Je stapt werkelijk een mooie wereld in.

Een platform voor jong en oud waarin Afrikaanse dans een onderdeel is van een culture en lifestyle

Allround kunnen trainen en een verbinding maken tussen muziek en dans.

Dans met inzicht en wordt bewust, waarom je wat en hoe doet

Toucheee_WOAlogo-01.png