ZAALVERHUUR

Ons pand aan de Adelaarstraat 13 te Utrecht is een locatie met vele mogelijkheden. Het pand is gelegen in het centrum van Utrecht en is met de auto, de fiets en met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het Centraal Station en Station Overvecht liggen beide op 2 km afstand. In het pand bevinden zich o.a. 2 grote danszalen (130 m2) met spiegelwand, 1 kleine danszaal (37 m2) met spiegelwand, een ruime entree met balie en keukenunit, 2 spreekkamers/behandelkamers, 4 kleedkamers met douche en 4 toiletten.

Aangezien deze ruimtes overdag en voor een deel in de weekenden niet in gebruik zijn, bieden wij de mogelijkheid deze ruimtes voor vast of per keer te huren. De ruimtes zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Je kunt daarbij o.a. denken aan vergaderingen, coaching sessies, workshops, allerlei verschillende bewegingslessen, theater repetities, trainingen, fysiotherapie en nog veel meer…

Als je geïnteresseerd bent in één of meerdere ruimtes en je wilt hierover meer informatie stuur dan een mail naar peggy@touchee.nl of bel naar 030 2108437.

Pand overzicht.jpg