CITY JAM

City Jam is een streetdance les voor iedereen. Lekker uit je dak gaan op hits van toen en nu.

Warming up
De les begint met een warming-up om je spieren los te maken. Tijdens deze energieke opwarming beweeg je je spieren warm en soepel. Op deze manier is je lichaam helemaal klaar voor de choreografie.

Choreo aanleren
In het tweede gedeelte van de les zal de docent je een choreo aanleren. Dit kan een aanvulling zijn op de choreo van de voorafgaande week, of een hele nieuwe.

Dynamische choreo
Nu iedereen de choreografie kent is het tijd om te dansen. Tijdens het dansen werk je aan je danskwaliteiten en je zelfvertrouwen. Op lekkere muziek kun je in dit gedeelte van de les helemaal los gaan in een eenvoudige maar dynamische choreo. Tijdens het dansen van de choreografie ben je zonder dat je het zelf door hebt, bezig met je vetverbranding.

Cooling down
Om de les af te sluiten zal de docent je begeleiden bij de cooling down. Na zo’n intensieve les heeft je lichaam even nodig om weer tot rust te en op temperatuur te komen. Langzaam wordt er afgebouwd en kun je voldaan en relaxt de danszaal verlaten.

CITY JAM GEVORDERD

Streetdance les op gevorderd niveau op de beste hits van toen en nu.

Warming up
De les begint met een warming-up om je spieren les te maken. Tijdens deze energieke opwarming beweeg je je spieren warm en soepel. Op deze manier is je lichaam helemaal klaar voor de choreografie.

Choreo
In het tweede gedeelte van de les zal de docent je een choreo aanleren. Dit kan een aanvulling zijn op de choreo van de voorafgaande week, of een nieuwe. De City Jam gevorderd wordt namelijk gegeven in blokken van vier weken en dus werk je aan een volledige choreografie.

Helemaal losgaan
Nu iedereen de choreografie kent is het tijd om te dansen. Tijdens het dansen werk je aan je danskwaliteiten en je zelfvertrouwen. Op lekkere muziek kun je in dit gedeelte van de les helemaal losgaan en werk je ondertussen aan je vetverbranding.

City Jam wordt gegeven op:

Maandag
18:30-19:30 City Jam | Beginners (18+) - Simone Eimers
20:00-21:00 City Jam | Gevorderd (18+) - Sarike Wette

Dinsdag
18:00-19:00 City Jam | Beginners (16+) - Reghisia

Woensdag
19:30-20:30 City Jam | Beginners (18+) - Esmee van Liere