Latin Jam

Fun, conditie, spierversterking en een mix van Latin dansstijlen. ‘Shake your body’ op de lekkerste Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse muziek.

Zo ziet een typische Latin Jam er uit:
Caribisch paradijs
De Latin Jam begint met een warming-up om je spieren soepel en warm te krijgen. Tijdens dit eerste gedeelte van de les waan je je al in een Caribisch paradijs. De gehele les zal de docent gebruik maken van de beste Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse beats.

Benen, buik, heupen en armen
Als je opgewarmd bent is het tijd om aan je spieren te werken. In de Latin Jam wordt specifiek aandacht besteed aan spierversterking. Wil je de typische moves van het warme Zuiden onder de knie krijgen, dan zul je je spieren onder controle moeten krijgen. Benen, buik, heupen en armen zullen allemaal aan de bak moeten.

Cariben Party Time!
Nu we warm en sterk zijn kunnen we eindelijk gaan dansen. Tijdens een eenvoudige maar opzwepende choreografie kun je helemaal los gaan op die heerlijke muziek. Met de gele groep zijn jullie heel even op het beste feest van de Cariben. Party Time!

Afkoelen
Na deze vrolijke, energieke en vooral leuke workout is het tijd om af te koelen. Helaas zullen de temperaturen buiten de danszaal waarschijnlijk alles behalve Zuid-Amerikaans zijn en dus is het belangrijk om je lichaam de tijd te geven om even bij te komen. Tijdens de cooling down wordt er rustig afgebouwd.

Let op: tijdens deze les is het gebruik van een handdoel i.v.m. hygiëne verplicht.

Latin Jam wordt gegeven op:

Maandag
19:30-20:30 Latin Jam | All Levels (18+) - Anne-Marieke & Juanita Rosenberg

Juanita en Anne-Marieke geven maandelijks afwisselend deze les.