Power JAM

Power Jam is dansconditie, spierkracht en bodybalance! Veel aandacht voor het (dansers)lichaam en kennismaking met verschillende dans- en muziekstijlen.

Zo ziet een typische Power Jam les er uit:
Energieke opwarming
De Power Jam les begint zoals iedere les met een energieke opwarming. Op lekkere beats worden je spieren warm en soepel gemaakt zodat je lichaam klaar is voor een goede workout.

Dansworkout
In het tweede gedeelte van deze les werk je intensief aan je spierversterking en conditie. De Power Jam les is een echte dansworkout, waarbij alle oefeningen specifiek zijn op training van een danserslichaam. Dans is hierbij zowel het middel als het doel. Je werkt keihard aan je lichaam, zonder dat je het door hebt!

Dynamische Choreo
Ook leer je in deze les een korte maar dynamische choreografie. Deze choreo is een aanvulling op de workout; door het dansen ervan versterk je je lijf. Zonder het al te bewust mee bezig bent, push je jezelf in deze les om net een beetje harder te gaan.

Stretchen
Helemaal uitgeput is het tijd om rustig bij te komen. Tijdens de cooling down kom je langzaam weer op adem en strech je je spieren om blessures en spierpijn te voorkomen.

Let op: tijdens deze les is het gebruik van een handdoek i.v.m. hygiëne verplicht.

Power Jam wordt gegeven op:

Dinsdag
18:30-19:30 Power Jam | All Levels (18+) - Ivette van Ooijen

Woensdag
09:30-10:30 Power Jam | All Levels (18+) - Marinza & Ivette

Zaterdag
10:00-11:00 Power Jam | All Levels (18+) - Ivette van Ooijen